Společnost Kafka Jiří, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro cílení reklamy. Více informací

Souhlasím

Tel.: +420 777 349 563
truhlarstvikafka@seznam.cz

kuchynske-linky vestavene-skrine fotografie-menu

Ochrana osobních údajů

Společnost Kafka Jiří se sídlem Březník 61, 675 74 , IČ 75768046, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje: - jméno a příjmení - emailovou adresu - telefon Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Kafka Jiří zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Kafka Jiří, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Kafka Jiří tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i další zpracovatelé, případně mohou být zpracovávány dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: - požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, - požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, - vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, - požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě, - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.